Renter og gebyrer ved SMS lån

Man skulle tro at renterne ved et SMS lån ville være meget højere end ved normale forbrugslån, når nu det hele er så nemt og der ikke skal forelægge særlig mange informationer om låntageren før man kan godkendes til et lån. Tag et her. Sandheden er imidlertid at renten er ganske lav beløbsmæssigt, når du tager de ideelle SMS lån der er en hjælp til dagen og vejen. Renten kan selvfølgelig se meget høj ud, når du kun kigger på procenterne.

Pengene som du ender med at betale tilbage er små beløb, da du typisk kun kan foretage små lån

ved et SMS lån. Sammenligner du renterne fra et SMS lån med et banklån eller realkreditlån, så er der stor forskel, men som sagt er beløbene langt mindre på et SMS lån.

Renter og gebyrer ved SMS lån

Gebyrerne ved SMS lån er også ganske små. Der vil være et oprettelsesgebyr i og med, at den service der ydes også kræver research fra långivers side og skaber en sikkerhed for dig som kunde. Udover oprettelses gebyret er der faktisk ikke andre ting der skal betales. Derfor er det både nemt og billigt at tage et SMS lån, uden at skulle ende med at betale en bondegård, hvilket ellers er kendetegnet for andre typer mere uformelle lån.

SMS lån er både smart og billigt, og eftersom alle har en telefon ved hånden i dag er det også tilpasset tidsånden, hvor alting bør være mobilt. Også lån.