Hvad kan minilån bruges til

Når man søger efter minilån, vil der komme nogle finansieringsselskaber op som tilbyder at man kan låne 75.000,- kr eller helt op til 200.000,- kr. Lån i den størrelsesorden kan næppe kaldes for et minilån. Det mest almindelige beløb man kan låne er fra nogle få tusind kroner og op til 50.000,- kr. Kunne du godt bruge lidt ekstra penge vil et minilån måske være noget for dig.

De helt små minilån (sms lån), bør man dog kun optage i en absolut nødsituation. De er meget dyre, og med den meget korte betalingsfrist, kan det godt være svært at overskue om man har råd til at undvære de penge når man får lønnen udbetalt.

Et minilån hvor man kan låne helt op til 50.000,- kr er et såkaldt forbrugslån. Disse lån giver dig mulighed for at få nye ting til din bolig, en rejse eller bare til impulsive indkøb.

For at få et mini lån skal du opfyldes nogle simple krav. Disse krav er eksempelvis at du ikke må være registreret i RKI, der findes dog undtagelser, du skal have en fast indtægt og du skal have en bestemt alder for at blive godkendt til lånet, dette krav er forskelligt hos finansieringsselskaberne.

Du skal ikke stille sikkerhed og efter få dage har du pengene på din konto.