Hvad er et SMS lån

Et SMS lån er en type lån hvor du bruger din mobil til at søge om lånet hos et finansieringsselskab på nettet. Denne type lån blev i første omgang udviklet til de unge mennesker der så kunne optage et lån lige meget hvor de befandt sig, bare de havde en mobil med internet adgang. Denne type lån er der flere selskaber der tilbyder og du kan se en udvalgt liste her.

Disse lån er gennem de sidste år blevet særdeles populære og ikke kun blandt de unge mennesker. De skyldes blandt andet at bankerne på grund af krisen er blevet meget forsigtige med at låne penge ud og for personer hvor hvor økonomien ikke er helt i top, er et lille lån generelt umuligt at få.

Et SMS lån hører til blandt de dyreste typer af lån man kan finde. Fordelen er at det kun er mindre beløb man kan låne, typisk vil det være højst 6.000 kr. Selve kravene for at kunne få et SMS lån er noget de fleste kan opfylde.

Ulempen er at man kun har 30 dage til at betale pengene tilbage, enkelte har dog 45 dage, men det er for nogle en kort frist og har man ikke helt styr på sin økonomi kan den kommende måned godt være svær at komme igennem når først pengene til afdraget er blevet betalt.