Gratis lån

Behov for gratis lån.

Der er nok ikke mange der kan gå gennem livet helt uden at låne penge enten det er et et lille eller stort lån. Men for mange mennesker er det desværre umuligt at låne penge enten i banken eller hos en af de mange finansieringsselskaber der findes på nettet. Skal man låne penge er det ikke altid store beløb man har brug for, det kan sagtens være et lille beløb som 500,00 kr. Det vil for mange lyde helt hen i vejret at man kun skal bruge så lille et beløb men for de mennesker der har en meget stram økonomi så er 500,00 kr. faktisk et stort beløb og med de penge kan de lige klare sig til de igen får løn. Men problemet er for mange at banken måske ikke vil yde dem en håndsrækning ved at for eksempel at lade dem overtrække deres konto netop på grund at deres stramme økonomi.

Søger de om et SMS lån er det heller ikke sikkert at de kan få det, og så er der jo lige de dyre renter og gebyrer der skal betales tilbage. Disse personer vil måske heller ikke spørge deres familie eller venner om lånet, fordi de ikke ønsker at de skal vide hvor dårligt de har det økonomisk. Men har disse mennesker så mulighed for at få et lån?. Ja det har de, og endda helt gratis hvis lånet bliver betalt tilbage inden 14 dage efter. Se dem her

Hvor kan må få gratis lån.

Det er selvfølgelig på nettet at man finder disse lån. Der er ikke mange der tilbyder den form for lån, men de findes. Lånene er i det store og hele gratis men kun på betingelse af at du betaler dem tilbage til tiden, altså senest 14 dage efter at du har fået lånet. Kan du ikke overholde den tidsfrist så løber der renter og gebyrer på indtil lånet er tilbagebetalt og så er det gratis lån pludseligt blevet dyrt. Så derfor skal du have kigget på din økonomi og være sikker på at du kan undvære pengene når du får din løn, er du usikker så lad være med at lån penge.

Kan alle få et gratis lån.

Det er ikke alle personer der har mulighed for at få et gratis lån. Der er selvfølgelig visse krav der skal være opfyldt inden man kan blive godkendt til lånet.

DSC_1430

Der selvfølgelig et krav om at man ikke må være registreret i RKI eller et andet debitorregister. Man skal også have en bestemt alder for at blive godkendt og den ligger omkring 18- 20 år. Man skal have NEM-ID, være dansk statsborger, dansk adresse, dansk bankkonto og en aktiv e-mail. Der kan dog være forskel på hvilke krav der bliver stillet til dig der søger om et gratis lån, men alle oplysninger du har behov for at vide, vil du finde på lånudbyderens side.