Forskellige lånemuligheder til 18 årige

Når man først er blevet myndig, det vil sige fyldt 18 år, er der pludselig en hel masse ting må som for eksempel købe på kredit eller optage lån. De kan dog langt fra anbefales at stifte gæld i så ung en alder, det får du rigelig behov for senere i livet. Men er det nødvendigt, så kig her for lån 18 år.

Det er ikke nødvendigt for at at optage de meget dyre lån du kan finde på nettet. Visse banker har Check-in-lån specielt designet til de unge mellem 18 – 25 år. Lånene kan være til en computer eller møbler og vaskemaskine hvis man flytter i egen bolig. Disse lån kan man få til ganske fornuftige priser. Så forhør dig i din bank inden du tager netlån.

Hvis du ikke har lyst til den lange behandlingstid som der er i bankerne, så kan du tage et lån 18 år på nettet. De mest populære, som også er de dyreste, er SMS lån, men de kan kun anbefales i aller yderste nødstilfælde. Med dem kan du højst låne 6.000 kr og de skal betales tilbage senest 30 dage efter. Med et almindeligt forbrugslån på nettet kan du låne helt op til 75.000 kr såfremt du opfylder betingelserne for at få lånet.