Er det muligt for 18 årige at få quicklån

Er det muligt for 18 årige at få quicklånDet sker rimeligt ofte at helt unge mennesker på bare 18 år, ønsker at låne penge. Spørgsmålet er så bare om de kan få et lån i den alder. Ja, de kan godt få et lån, de har dog ikke samme store udvalg blandt finansieringsselskaber, som hvis de havde været ældre. Se dine muligheder for et quicklån.

Men det kan dog ikke anbefales at helt unge tager et lån, og slet ikke de dyre netlån, hvor “prisen” på lånet sagtens kan koste 25 – 30% i ÅOP. De unge har mulighed for at få et quicklån på omkring 50.000,- kr uden at der kræves en særlig høj årsindtægt, omkring 150.000,- kr om året.

At det er dyrt at få et quicklån kan ses i følgende eksempel:

Du låner 50.000,- kr og vil betale det tilbage over 36 måneder. ÅOP’en er i hele perioden på 28,80%. Du kommer til at betale 2002,- kr hver måned. Beløbet du betaler tilbage bliver ialt på 72.106,- kr.

For at få et quicklån, kræver det at de helt unge har en god indtægt og at de også kan se frem i tiden, så de kan være sikker på at kunne betale afdraget til tiden hver måned. Der er nemlig ikke mulighed for at forlænge løbetiden eller nedsætte afdraget.

Så få et banklån frem for et quicklån, det er billigere.